Seneste nyt

Få de seneste opdateringer fra klinikken her:

Kære patienter

Det har været et økonomisk hårdt år for mange brancher pga covid. Vi har været lukket ned i 6 uger og har ikke kunne arbejde ud over det akutte. Hjælpepakkerne er vi utrolig taknemmelig for, men de har langt fra dækket de faktiske omkostninger. Udgifter til værnemidler er eksploderet. Alene prisen på mundbind er streget med over 600% . Vi vil gerne sige jer alle en stor tak, fordi vi kun har mødt forståelse og ikke fået en eneste negativ bemærkning i forbindelse med det lille extra gebyr vi har opkrævet ved jeres behandling til dækning af værnemidler.

Vi håber igen på jeres forståelse, når vi nu forventelig vil få mange afbud i sidste øjeblik pga symptomer. I følge sygesikringsoverenskomsten er vi berettiget til at opkræve et gebyr ved udeblivelse eller for sent afbud (mindre end 24 timer før behandlingstid) på 273kr.

Det beløb dækket slet ikke de faktisk omkostninger der er ved en tom stol, men kan være med til at dække nogle af udgifterne.

Kære patienter nye som gamle

Håber I holder jer sunde og raske og får det bedst mulige ud af vores nuværende situation. Vi er nu i gang igen og klar til at tage imod jer med alle de trygge foranstaltninger som Sundhedsstyrelsen anbefaler.
Det er på nuværende tidspunkt ikke tilladt at møde op på klinikken uden forudgående telefonisk aftale med os og I kan derfor heller ikke benytte jer af online booking for en periode. Når dette atter er muligt får I besked.
Når I møder op, så kom til aftalt tid og uden ledsager. Vi har heldigvis et stort venteværelse, så det er muligt at holde god afstand. I venteværelset ved siden af velkomstterminalen hænger håndspritten på sin vante plads og I bedes venligst bruge den ved ankomst og når I forlader klinikken. Til almindelig undersøgelse og tandrensning uden ultralyd samt behandlinger, hvor vi ikke bruger boremaskinen vil I møde os stort set som I plejer nemlig iført handsker mundbind men med ekstra beskyttelse til øjnene i form af beskyttelsesbriller eller visir. Når vi skal i gang med boremaskinen, ultralydsrenseren eller anden form for behandling, der danner aerosoler (vand og luft partikler) har vi indkøbt engangs overtræks kitler som bliver smidt ud efter hver behandling for at beskytte mod overførelse af smitte.
På grund brug af ekstra værnemidler samt at priserne på vores sædvanlige værnemidler er blevet skruet meget højt op ser vi os nødsaget til at lægge et beskedent gebyr på behandlingerne.
Ved brug af den lille pakke værnemidler vil det koste 20 kr. pr. behandler pr. gang og ved brug af den større pakke 45 pr. behandler pr. gang. Vi håber på jeres forståelse.
Vi glæder os til atter at se jer i klinikken.

Online Booking                                                                                    

Vi tilbyder vores patienter Online Booking. Det betyder, at du fra din smartphone, Ipad, computer etc. kan booke/afbestille eftersyn eller en akut tandpine.

Air Flow – Få lysere tænder

Tandlægerne Krebs og Kramhøft + tilbyder nu Air-Flow behandling foretaget af vores Tandplejer Dorte

Som noget nyt anvender vi Air-Flow til at fjerne farvede belægninger. Vi bruger det som et supplement til tandrensning og kan benyttes hvis du ønsker lysere tænder.

Air-Flow er en spray af luft, natriumbikarbonat og vand der rammer tandoverfladen. Dette gør det muligt, at komme helt ind i de små ujævnheder i emaljen og i mellemrummene. Resultatet af denne behandling giver et mere hvidt smil.

Air-flow fjerner misfarvninger på tænderne fra kaffe, the, nikotin m.v. Behandlingen er yderst effektiv samtidig med at den er skånsom og smertefri.

Online booking

Det er på nuværende tidspunkt ikke tilladt at møde op på klinikken uden forudgående telefonisk aftale med os og I kan derfor heller ikke benytte jer af online booking for en periode.

Booking, ændringer eller aflysninger af tider skal foretages pr. telefon 46 32 15 00

Læs mere under seneste nyt